Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



O Χορός του Συλλόγου μας.

Αγαπητοί συμπατριώτες,
    Το ΔΣ του Συλλόγου μας  πέραν από άλλους στόχους, προσπαθεί  να διατηρήσει ζωντανές όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μας. Έτσι λοιπόν, αυτήν τη δύσκολη περίοδο που περνάμε όλοι μας, παίρνουμε το θάρρος και σας ζητάμε να γίνεται αρωγοί σε αυτήν τη προσπάθειά μας.
    Η Γενική Συνέλευση, η κοπή της πίτας και ο ετήσιος αποκριάτικος χορός μας θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 στην κοσμική ταβέρνα «Το Χωριό» επί της οδού Βρανά 27 & Μωραϊτη 80, Νέο Ψυχικό (πλησίον Λ. Κατεχάκη).
Η τιμή της πρόσκλησης ορίσθηκε σε 20 Ευρώ 
(για παιδιά και φοιτητές η τιμή της ορίσθηκε σε 15 Ευρώ) και περιλαμβάνονται: Πλήρες και ποιοτικό μενού, κρασί χύμα λευκό – ροζέ, μπύρα, αναψυκτικά, νερά εμφιαλωμένα.
    Σας παρακαλούμε να συμμετάσχετε και σε αυτή την εκδήλωση. Η παρουσία σας θα είναι τιμή για το Σύλλογό μας.
    Για τη συμμετοχή σας τηλεφωνήστε στα τηλέφωνα: κ. Σωτήριος Πούλος 6944 456 536, κ Αιμιλία Αλβενιώτη 6946 483 579.





1) Κατεβάστε και σώστε το αρχείο πιέζοντας το πλήκτρο "Download"
2) Συμπληρώστε τα πεδία και ακολουθείστε τις οδηγίες που φαίνονται στο τέλος της φόρμας








ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
   Την Κυριακή ανήμερα των Φώτων 6 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 17.00 μ.μ σας προσκαλούμε για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας στην Αγαλιανή στο καφενείο του Χωριού μας. Θα προσφέρουμε αναψυκτικά γλυκά και καφέδες.

   Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 11.00 π.μ σας καλούμε να παρευρεθείτε στην ετήσια Τακτική Γενική του Συνέλευση του Συλλόγου με θέμα τον ετήσιο απολογισμό και έγκριση των πεπραγμένων. Μετά θα ακολουθήσει συζήτηση για την πορεία του Αγροτικού συνεταιρισμού, η υπογραφή του καταστατικού του και θα γίνει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας. 
Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Μεσοτοπιτών Λέσβου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» που βρίσκεται στην Αθήνα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 32, όπως φαίνεται στο πιο κάτω σχεδιάγραμμα. Ο σύλλογος Μεσοτοπιτών Λέσβου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» χωρίς δεύτερη σκέψη μετά από αίτημα που υποβάλαμε μας παραχώρησε δωρεάν την αίθουσα για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και για το λόγο αυτό εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες επιφυλασσόμενοι να ανταποδώσουμε την φιλοξενία.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 6944456536 και 2104220623 και στο site του Συλλόγου.

Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ
Πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη για μερικά λαθάκια που μας ξέφυγαν στο προηγούμενο φύλλο. Ο δαίμων λοιπόν του τυπογραφείου άφησε το όνομα του αγαπητού σε όλους μας κου Ιωάννη Αδαμόπουλου (ο οποίος είναι βέβαια ο συντάκτης του άρθρου) κάτω από την φωτογραφία του αείμνηστου Γεωργίου Γυφτόπουλου. Να ζητήσουμε ειλικρινή συγνώμη από την οικογένεια του εκλιπόντος αλλά και από τον αγαπητό συνεργάτη μας κο Αδαμόπουλο.
Λάθη έχουν γίνει και με την λίστα των δωρητών για το έργο της πλατείας την οποία θα δημοσιεύσουμε με τις απαραίτητες διορθώσεις στο επόμενο φύλλο.
Σχετικά με το ότι δεν υπάρχουν λεζάντες στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε πρέπει να πούμε ότι σχεδόν πάντα η εικόνα μιλάει από μόνη της . Είναι αυτό που λένε οι Κινέζοι μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Σίγουρα όπου χρειάζεται πρέπει να μπαίνει λεζάντα αλλά κερδίζουμε χώρο και καμμιά φορά η προσθήκη λεζάντας δημιουργεί τεχνικό πρόβλημα στο να κλείσει το φύλλο. Είναι μια τεχνική λεπτο μέρεια που την αφήνουμε στην ευχέρεια του ανθρώπου που μας βοηθάει στο στήσιμο της εφημερίδας.
Και τέλος το ελαιοτριβείο του αγαπητού Δημήτρη Τσατσαμπά βρίσκεται στην κτηματική περιφέρεια της κοινότητας Αγαλιανής.








 27/07, 10:00 Αρτοκλασία, μικρή δεξίωση,
 28/07, 21:00 Θεατρική παράσταση «Σαίξπηρ, τα πάντα όλα»,
 31/07, 21:00 Θερινός κινηματογράφος (παιδική ταινία),
 03/08, 21:00 Θερινός κινηματογράφος (ελληνική ταινία),
 05/08,
18:30 Ομαδικά παιχνίδια κατασκήνωσης (τσουβαλοδρομίες …),
 07/08, 08:00 Ημερήσια εκδρομή (Αγ.Θεοδώρα,Επικούριος Απόλλωνας…),
 09/08,
19:00 Περίπατος, Πικ-νικ στις βρύσες του χωριού μας,
 12/08, 10:00 Εθελοντική Αιμοδοσία, Δημιουργία Τράπεζας Αίματος,
 13/08, 19:00 Παιδικό πάρτι στο προαύλιο του σχολείου,
             21:00 Πάρτι νεολαίας στου Παρασκευά τ’ Αλώνι,
 16/08, 20:00 6ο Αγαλιαναίϊκο αντάμωμα στου Παρασκευά τ’ αλώνι (DJ).

 
 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 86


ΕΚΤΙΜΗΣΗ - ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι,
Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας που εκλέχθηκε από τις εκλογές της 29ης Ιανουαρίου 2012, συγκροτήθηκε σε σώμα, αποφάσισε ομόφωνα και καθόρισε το γενικό πλαίσιο των δράσεων του συλλόγου μας για τα επόμενα δύο χρόνια.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία του Συλλόγου αλλά και περίσσια αγάπη για το χωριό μας, την Αγαλιανή, βάλαμε στόχο να πορευτούμε με οδηγό τους σκοπούς που έχουν διατυπωθεί στο ιδρυτικό καταστατικό του Συλλόγου μας.
Στα πλαίσια λοιπόν της καλλιέργειας του πνεύματος ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ μεταξύ των μελών, πρωταρχικό μας μέλημα θα είναι να ενεργοποιήσουμε όλο το ανθρώπινο δυναμικό που νιώθει τα ίδια αισθήματα για το χωριό μας και τους ανθρώπους του.
Τις δύσκολες εποχές που διανύουμε προβάλλει περισσότερο από κάθε άλλη φορά επιτακτική η ανάγκη να σταθούμε αλληλέγγυοι ο ένας στον άλλο. Για να το πετύχουμε λοιπόν αυτό βασική προϋπόθεση είναι η ενεργή συμμετοχή όλων.
Είμαστε λίγοι έτσι κι αλλιώς και ως εκ τούτου δεν έχουμε την πολυτέλεια να αναπληρώνουμε την αποχή σας.
Τα τελευταία χρόνια χάρη στις άοκνες προσπάθειες της προηγούμενης διοίκησης του Συλλόγου επιτελέστηκε σημαντικό έργο προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο πήχης ανέβηκε ψηλά και ίσως να μην έχουμε την δυνατότητα να παρουσιάσουμε ανάλογα έργα όπως η νέα γεώτρηση και η διαμόρφωση των χώρων που κατασκευάστηκαν.
Δεσμευτήκαμε όμως όλοι μας να προσπαθήσουμε να συντηρήσουμε τα έργα που έγιναν τα τελευταία χρόνια, να διαχειριστούμε τα χρήματα από τις δικές σας συνδρομές διατηρώντας το ταμείο που παραλάβαμε και να επαναλάβουμε όλες τις εκδηλώσεις που καθιερώθηκαν και τις αγαπήσατε.
Επαναλαμβάνουμε ότι στην προσπάθεια αυτή θα χρειαστούμε την συμμετοχή όλων σας. Εμείς θα κεντρίσουμε το ενδιαφέρον σας με κάποιες νέες ιδέες, με χρώματα με ήχους, μουσικές μυρωδιές και γεύσεις απόλυτα δεμένες με τα ήθη τα έθιμα και την παράδοση του τόπου μας. Κι εσείς θα μας κρίνετε.
Μια τέτοια καινούργια ιδέα είναι και το φύλλο της εφημερίδας μας που κρατάτε στα χέρια σας. Σκεφτήκαμε να ανανεώσουμε τόσο την εμφάνιση όσο και τη θεματολογία της εφημερίδας μας και με χαρά σας παρουσιάζουμε το πρώτο ανανεωμένο φύλλο. Η εφημερίδα μπορεί να γίνει το εργαλείο που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους που βάλαμε.
Περιμένουμε τις προτάσεις και την κριτική σας τις ιδέες και τα άρθρα σας κάθε τι που νομίζετε ότι ενδιαφέρει και θέλετε να το κοινοποιήσετε και να το μοιραστείτε με τους συγχωριανούς μας. Στην έκδοση της ανανεωμένης εφημερίδας θέσαμε μόνο έναν απαράβατο όρο, ότι ποτέ δεν θα επιτρέψουμε και δεν θα δημοσιεύσουμε οποιοδήποτε σχόλιο ή άρθρο που θα μπορούσε να δημιουργήσει προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ δύο ή περισσότερων συγχωριανών μας. Ναι στην καλοπροαίρετη κριτική, ναι στην διαφορετικότητα των απόψεων, όχι στην αντιπαράθεση και σε σχόλια που αντιβαίνουν στους σκοπούς ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ μεταξύ των μελών μας.
Ευχαριστούμε θερμά για την τιμή που μας κάνατε να μας εμπιστευτείτε τη διοίκηση του Συλλόγου. Ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ




ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
  • Οργανώνουμε εθελοντικό καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων του Χωριού μας τη Μ. Πέμπτη 12-4-2012 (ώρα 12:00) και παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας 
  • Την Παρασκευή 6-4-2012 πηγαίνουμε Θέατρο. Παρακαλούμε τα Μέλη του Συλλόγου που θέλουν να συμμετέχουν στην εκδήλωση να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 24-3-2012 για να προγραμματίσουμε το κλείσιμο των θέσεων σε οικονομικότερη τιμή (τηλ. επικοινωνίας 6944.456.536) 
  • Περιμένουμε τα άρθρα σας για την Εφημερίδα στη Διεύθυνση: Ζωσιμαδών 33, ΤΚ 185 31, Πειραιάς (υπ' όψιν Σ. Πούλου) και στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση: spoylos@otenet.gr  και g60home@yahoo.gr Το καινούργιο φύλλο θα βγεί γύρω στις 15 Ιουνίου και καλό είναι να έχουμε την ύλη μέχρι το τέλος Μαίου.



O Χορός του Συλλόγου μας.

Αγαπητοί συμπατριώτες,
    Το νέο ΔΣ του Συλλόγου μας  πέραν από άλλους στόχους, προσπαθεί  να διατηρήσει ζωντανές όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μας. Έτσι λοιπόν, αυτήν τη δύσκολη περίοδο που περνάμε όλοι μας, παίρνουμε το θάρρος και σας ζητάμε να γίνεται αρωγοί σε αυτήν τη προσπάθειά μας.
    Ο ετήσιος αποκριάτικος χορός μας θα γίνει στις 11 Μαρτίου 2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 13:30 στην κοσμική ταβέρνα «Το Χωριό» επί της οδού Βρανά 27 & Μωραϊτη 80, Νέο Ψυχικό (πλησίον Λ. Κατεχάκη).
Η τιμή της πρόσκλησης ορίσθηκε σε 20 Ευρώ (για παιδιά και φοιτητές η τιμή της ορίσθηκε σε 15 Ευρώ) και περιλαμβάνονται: Πλήρες και ποιοτικό μενού (αρτύσιμο – νηστήσιμο) κρασί χύμα λευκό – ροζέ, μπύρα, αναψυκτικά, νερά εμφιαλωμένα.
    Σας παρακαλούμε να συμμετάσχετε και σε αυτή την εκδήλωση. Η παρουσία σας θα είναι τιμή για το Σύλλογό μας.
    Για τη συμμετοχή σας τηλεφωνήστε στα τηλέφωνα: κ. Σωτήριος Πούλος 6944 456 536, κ Αιμιλία Αλβενιώτη 6946 483 579, κ Θεόδωρος Γυφτόπουλος 6944 689 931, κ Γεώργιος Χάλαρης 6944 347 609.



 ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 85




Το Δ.Σ. εύχεται σε όλους Αγαλιαναίους, τοις φίλους και τους αναγνώστες της εφημερίδας μας Χρόνια πολλά, υχεία και χαρά για το έτος 2012.


 Η ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική μας Γενική Συνέλευση θα γίνει στις 29 Ιανουαρίου 2012 την 10η πρωινή στο ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ στην οδό Βερανζέρου 26 Πλατεία Λαυρίου, Ομόνοια .
Το Δ.Σ του συλλόγου σας παρακαλεί να παραβρεθείτε δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον σας για την πορεία του συλλόγου μας .

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας θα γίνει και φέτος στο χωριό μας στην ταβέρνα το Σάββατο το βράδυ 7 Ιανουαρίου 2012 , Σας καλούμε να παραβρεθείτε .









Η Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου μας που θα γίνει τον Ιανουάριο 2012 θα είναι εκλογοαπολογιστική , παρακαλούνται όσοι εκ των μελών θέλουν να είναι υποψήφιοι να θέσουν την υποψηφιότητα τους στο Δ.Σ.( Αγ. Ιωάννου 12 Βούλα 16673 ) μέχρι  τις   15   Ιανουαρίου 2012.




 Αγαπητοί συγχωριανοί,

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ,σας απευθύνει θερμό πατριωτικό χαιρετισμό .

Η απογραφή του πληθυσμού της χώρας μας θα διεξαχθεί από 10 Μαΐου έως 24 Μαΐου 2011.
Τα αποτελέσματά της θα καθορίσουν την κατανομή των βουλευτικών εδρών , την εκπροσώπηση σε περιφερειακό , δημοτικό , τοπικό επίπεδο ( αριθμό βουλευτών , περιφερειακών δημοτικών , τοπικών συμβούλων ) , το ύψος και το μέγεθος της χρηματοδότησης για την επόμενη δεκαετία .
Χωρίς υπερβολή το μέλλον , η ανάπτυξη , οι προοπτικές της ιδιαίτερής μας πατρίδας θα κριθεί από την απογραφή .
Το τοπικό συμβούλιο για να παραμείνει 3μελές πρέπει ο « πραγματικός » πληθυσμός ( δηλ. οι απογραφέντες στο χωριό ) να διατηρηθεί πάνω από 300 άτομα .
Με την κατάργηση του δήμου και την ενσωμάτωσή του σε ευρύτερο σύνολο Ψχρειάζονται όσο το δυνατόν περισσότεροι σύμβουλοι να υποστηρίζουν τα τοπικά μας συμφέροντα .
Το αξίωμα του συμβούλου είναι τιμητικό και άμισθο , οπότε θα δυσκολεύεται ένας μόνο να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του .
Το σημαντικότερο είναι ότι το ύψος της πάγιας χρηματοδότησης και τα μόνιμα σταθερά κονδύλια , κατανέμονται ανάλογα με τον αριθμό των κατοίκων ( περίπου 80 Ευρώ ανά άτομο ) . Με αυτά γίνονται τα στοιχειώδη έργα κοινής ωφέλειας και υποδομής , διαπλάτυνση , επιδιόρθωση , συντήρηση αγροτικών δρόμων κλπ . Γι αυτό όλοι πρέπει να απογραφούμε στην ιδιαίτερή μας πατρίδα , στο χωριό μας .
Το Δ.Σ. του συλλόγου σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο θα προσπαθήσει να πληροφορηθεί για την ημέρα ( ή τις ημέρες ) που θα γίνει η απογραφή και θα ειδοποιηθείτε ώστε να ταξιδεύσετε – Προσοχή υπάρχουν δύο « κατηγορίες » πληθυσμού : Ο « πραγματικός » (που απογράφεται κάπου) και ο « μόνιμος » ( δηλαδή εκεί που εργάζεται και κατοικεί κάποιος ).
Πρέπει να συγκεντρώσουμε άνω των 300 ατόμων και στις δύο κατηγορίες.
Συνταξιούχοι , γυναίκες χωρίς επάγγελμα ( οικοκυρές ) , στρατιώτες , φοιτητές ( που φοιτούν σε περιοχές εκτός της μόνιμης διαμονής των γονιών τους ) , άτομα που βρίσκονται προσωρινά στο εξωτερικό , νήπια , παιδιά προσχολικής - ακόμη και σχολικής ηλικίας – μπορούν και πρέπει να δηλώσουν – δηλωθούν – μόνιμοι κάτοικοι Αγαλιανής .
Καμία συνέπεια για ανειλικρινή δήλωση δεν υπάρχει ( δεν υπάρχει δυνατότητα διασταύρωσης στο σύστημα ) .
Όταν ερωτηθείτε από τον απογραφέα ΄΄ που κατοικείτε ή διαμένετε τον περισσότερο χρόνο ;΄΄ η απάντηση ( σε όλες τις πιο πάνω περιπτώσεις ) πρέπει να είναι : Στην Αγαλιανή . Αν ο απογραφέας επιμείνει , πόσους μήνες μένετε στην Αγαλιανή ; η απάντηση : Πάνω από επτά ( 7 ) μήνες .
Αν προτού ειδοποιηθείτε να ταξιδεύσετε στο χωριό  σας κτυπήσει την πόρτα ο απογραφέας της περιοχής σας , αποφύγετε με διάφορες δικαιολογίες να απογραφείτε ( π.χ. ότι φεύγετε για επείγουσα εργασία ή ότι ήδη έχετε απογραφεί , και αν σας ζητηθεί δεν έχετε πρόχειρο το δελτίο απογραφής .
Λόγοι συναισθηματικοί , αγάπης και ενδιαφέροντος για το χωριό μας , ηθικού χρέους , καθήκοντος και ευγνωμοσύνης προς τους προγόνους μας , αλλά και λόγοι συμφέροντος προσωπικού , τοπικού , υπεράσπισης – υποστήριξης των υλικών μας αγαθών  , προστασίας των περιουσιακών μας στοιχείων μας καλούν να απογραφούμε στην ιδιαίτερη πατρίδα μας στο χωριό μας .
Μόνο σοβαρός λόγος υγείας , ανωτέρα βία μπορεί να δικαιολογήσει απουσία μας ( Τότε πρέπει να δηλώσουμε - όλες οι πιο κατηγορίες – μόνιμη διαμονή στο χωριό ).
Αμέλεια , αδιαφορία , αβελτηρία μετατόπισης ευθυνών , ναι μεν αλλά , θα είναι επιζήμια για τον τόπο μας , την οικογένεια μας , καταστροφική για τα τοπικά , περιφερειακά μας συμφέροντα .
Βέβαια , η οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει όλους και η επιβάρυνση – τα έξοδα μετακίνησης είναι υπολογίσιμα για όλους . Όμως  είναι μια δαπάνη ανταποδοτική  , μια επωφελής συμφέρουσα επένδυση σε βάθος δεκαετίας
( προσφέρω σήμερα λίγα για να μην χρειαστεί μελλοντικά να ξοδέψω περισσότερα ) .
Το Δ.Σ. του συλλόγου θα εξετάσει τη δυνατότητα δρομολόγησης λεωφορείων αν υπάρξει ανταπόκριση .
-Όλοι πρέπει να βρισκόμαστε σε επιφυλακή , σε εγρήγορση προετοιμασμένοι για αναχώρηση  -
Για συνεννόηση , πληροφορίες απευθυνθείτε :
Ι.Δ. Γιαννακόπουλος τηλ. 210 8954900 , 27610 51315 , 6932 243 669 .
Γεωρ. Χάλαρης  τηλ. 210 9692373 , 6944 347 609 .
Ηλ. Μπάλτας  τηλ.  27610 51 555 , 6983 274 535

                Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Γεν. Γραμματέας                                     Ο Πρόεδρος
Σταύρος Γεωργιόπουλος                       Ιωαν. Γιαννακόπουλος





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το ΔΣ του συλλόγου μας, μετά από έκτατη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 11-03-2011 αργά το βράδυ και μετά από την θλιβερή είδηση - που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία – της άδικης και αναπάντεχης απώλειας του εκλεκτού μας μέλλους Κων/νου Αλβενιώτη του Αντωνίου, αποφάσισε ομόφωνα την ματαίωση του προγραμματισμένου για σήμερα 12-03-2011 χορού του συλλόγου μας. 
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 14-03-2011 και ώρα 13:30 στο νεκροταφείο Ζωγράφου, Ιερός Ναός Αγ. Κων/νου και Ελένης
 

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος πατριώτη.



Θέμα : Χορός του Συλλόγου μας.

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Ο ετήσιος αποκριάτικος χορός μας θα γίνει στις 12 Μαρτίου 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 21:30 στην αίθουσα ΑΡΙΩΝ, Πειραιώς 48 Μοσχάτο πλησίον της γέφυρας και του σταθμού ΗΣΑΠ Μοσχάτου.
Η τιμή της πρόσκλησης ορίσθηκε σε 25 Ευρώ (για παιδιά μέχρι 12 χρονών και φοιτητές η τιμή της ορίσθηκε σε 15 Ευρώ) και περιλαμβάνονται: κρασί χύμα λευκό – ροζέ, μπύρα, διάφορα αναψυκτικά, νερά εμφιαλωμένα.
Σας παρακαλούμε συμμετάσχετε και σε αυτή την εκδήλωση του Συλλόγου μας. Η παρουσία σας θα είναι τιμή για το Σύλλογό μας.
Για τη συμμετοχή σας τηλεφωνήστε στα τηλέφωνα: 210 8954900 κ Ιωάννης Γιαννακόπουλος, 6946 483 579 κ Αιμιλία Αλβενιώτη, 6944 689 931 κ Θεόδωρος Γυφτόπουλος, 6944 347 609 κ Γεώργιος Χάλαρης.

                                    Για το Δ.Σ.
                                    Ο Πρόεδρος







ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 81


Το ΔΣ του Συλλόγου μας σας εύχεται χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία για το καθένα σας και τους δικούς σας.
Το εορταστικό κλίμα των ημερών, μετά από τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του χωριού μας ,  τα εορταστικά τραγούδια που γεμίζουν την ατμόσφαιρα της Αγαλιανής, τα χριστουγεννιάτικα και αγιοβασιλιάτικα κεράσματα,  θα κλείσει με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο καφενείο – ταβέρνα του χωριού μας το Σάββατο 8/1/2011 και ώρα 20:00. Θα ακολουθήσει συνεστίαση των παρευρισκομένων.
Και πάλι χρόνια σας πολλά,
Το ΔΣ του συλλόγου

 Η Ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας και η κοπή τns Πρωτοχρονιάτικης πίτας θα γίνει στις 30 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 10η πρωινή στο ( γνωστό ) Ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ - Βερανζέρου 26 Ομόνοια , παρακαλούμε θερμά να μη λείψει κανένας από τους συγχωριανούς μας . Η παρουσία τους είναι επιβεβλημένη για την ηθική στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου . 
Το ΔΣ
 



 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 72


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010"


ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 78
Έπαινος και ευχαριστίες
Ο Νικόλαος Aγγ. Τζώνης απεχώρησε από το Δ.Σ. αφού συμπλήρωσε ευδόκιμη παρουσία 16 ετών (!) Πάντα πρόθυμος, δραστήριος, αποδοτικός και αποτελεσματικός, συνεπής αλλά και αθόρυβος συνεσταλμένος αποτελούσε στυλοβάτη κάθε Δ.Σ. Είναι φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση. Στοιχειώδης πράξη δικαιοσύνης είναι να του εκφράσουμε τα εύσημα, τον έπαινο και πς ευχαριστίες μας. Ελπίζουμε έπειτα από ένα "διάλειμμα" να επανέλθει στο νέο Δ.Σ.
Νίκο σ' ευχαριστούμε.


ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 77

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ετήσια εκλογοαπολογιστική Γενική συνέλευση του συλλόγου μας θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου 2010 και ώρα δεκάτη πρωινή (10.00 π.μ.) στο Ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ, οδός Βερανζέρου 26, Ομόνοια, τηλ. 210 5230811-815, παρακαλούνται οι συγχωριανοί μας να παρευρεθούν και φέτος και να τιμήσουν και αυτή μας την εκδήλωση, στην οποία άλλωστε θα αναδειχθεί το καινούργιο Δ.Σ που θα συνεχίσει την πορεία του συλλόγου μας. Όσοι συγχωριανοί επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το Δ.Σ. -και παρακαλούμε να είναι πολλοί με διάθεση προσφοράς στον τόπο μας- να υποβάλλουν υποψηφιότητα μέχρι τις 20/1/2010.
Το Διοικητικό Συμβούλιο



ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 76

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σύμφωνα με το άρθρο 7 (περί νενικήβ συνέλευσηβ) παρ. 11 του καταστατικού του συλλόγου pas όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν τον Ιανουάριο του 2010 , να υποβάλουν αίτηση ( απλή ) στο Δ.Σ. 10 ημέρες ( τουλάχιστον ) ενωρίτερα από τη διενέργεια των εκλογών .


ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 75

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το 3ο Αγαλιαναίικο αντάμωμα θα γίνει φέτος στις 16 Αυγούστου 2009 , ημέρα Κυριακή και ώρα 20,00 (8 μμ) στου Παρασκευά τ αλώνι ", σας προσκαλούμε να είστε όλοι εκεί . Σας υποσχόμαστε μια μαγευτική βραδιά. Προκειμένου να συγχαρούμε τα παιδιά μας που θα πετύχουν φέτος στην τριτοβάθμια εκπαίδευση , σας παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε εγκαίρως τα ονοματά τους στο τηλέφωνο που αναγράφετε στην εφημερίδα μας .( 210 8954900 ).
Το Δ.Σ του Π.Ε.Σ.Α.



ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 74

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Προκειμένου να οργανώσουμε την ημερήσια εκδρομή της 23ης Μαΐου στη Δημητσάνα, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλέφωνα :
Ι. Γιαννακόπουλος 210 8954900 , Ν. Τζώνης 210 2838779 ( απογευματινές ώρες), Μάρθα Μπούσουλα 210 3225588 (πρωινές ώρες).
Όσο πιο νωρίς δηλώσετε συμμετοχή ( και αριθμό ατόμων) τόσο πιο καλά θα γίνει η οργάνωση .
Σας υποσχόμαστε άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση .
Το Δ.Σ.



ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 73

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Την 1η Φεβρουαρίου 2009 ημέρα. Κυριακή και ώρα 10,00 στο Ξενοδοχείο Ηνίοχος (Βερανζέρου 26 - Ομόνοια ) θα γίνει η ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας και η κοπή της πίττας για το έτος 2009 .
Παρακαλούμε όλους τους συγχωριανούς να παρευρεθούν σ' αυτή τη "γιορτή." όπου θα έχουν την ευκαιρία να ιδούν πρόσωπα γνωστά κι αγαπημένα, να ανταλλάξουν ευχές ,να ενημερωθούν για τα συλλογικά πράγματα και την πορεία του συλλόγου. Ο χρόνος που σε λίγο τελειώνει υπήρξε μεστός από δράση και παρουσία του συλλογικού οργάνου, μια ανασκόπηση και συζήτηση είναι απαραίτητη για την παραπέρα πορεία του.
Η παρουσία όλων ή όσο το δυνατόν περισσοτέρων θα είναι για το Δ.Σ. τονωτική ώστε να συνεχίσει να εργάζεται με ζήλο, αφού θα δείξετε έτσι έμπρακτα τη συμπαράστασή σας.
Θερμά παρακαλούμε τη νεολαία μας, που θα αποτελέσει τη συνέχεια στην οποία εμείς οι παλαιότεροι θα παραδώσουμε τη σκυτάλη, να τιμήσει με τη παρουσία της αυτή μας τη συγκέντρωση στην οποία θα γίνουν ανακοινώσεις που την αφορούν άμεσα.
Το Δ.Σ.


ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 70

Το Τοπικό Συμβούλιο του Δ.Δ. Αγαλιανής βλέποντας σε τι κατάσταση βρίσκεται ο χώρος του Κοιμητηρίου του χωριού μας, αποφάσισε να προσπαθήσει να καλυτερεύσει την εικόνα του. Νομίζουμε ότι δεν τιμά ούτε εμάς ούτε τους προσφιλείς μας νεκρούς η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κοιμητήριο. Γι ' αυτό θα παρακαλέσουμε όλους τους συγχωριανούς να προσφέρουν κατά τη δυνατότητα του καθενός, μέσω του Συλλόγου σε ειδικό λογαριασμό, χρήματα, για τη δημιουργία αποθεματικού το οποίο θα διατεθεί για την κατασκευή μαντρότοιχου σε όλη την περίμετρο του Κοιμητηρίου καθώς και για την τσιμεντόστρωση των διαδρόμων. Απευθυνόμαστε προς τους συγχωριανούς μας, γιατί ο Δήμος Αυλώνας δεν είναι σε θέση να καλύψει όλη τη δαπάνη που απαιτείται.
Το Τοπικό Συμβούλιο Αγαλιανής
 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου αποδέχεται την υποχρέωση να συνδράμει το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού μας στην προσπάθειά του αυτή, αναλαμβάνοντας να εισπράξει τις προσφορές των συγχωριανών μας σε ειδικό λογαριασμό που άνοιξε για το σκοπό αυτό στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ αριθμός λογαριασμού 5051-036210-071 (στο όνομα: I. Γιαννακόπουλος, Νικολ. Τζώνης). Παρακαλούνται οι καταθέτες να κάνουν επαλήθευση του λογαριασμού. Τα χρήματα που θα κατατεθούν στο λογαριασμό αυτό δεν αποτελούν συνδρομή προς το σύλλογο, αλλά θα διατεθούν στο σύνολο τους στο Τοπικό Συμβούλιο για τις εργασίες στο νεκροταφείο του χωριού μας.
Το Δ.Σ.

Γνωστοποίηση
Η Δημαρχία Αυλώνος αποφάσισε να λειτουργήσει το νέο δίκτυο ύδρευσης (σωληνώσεων) στο χωριό μας, στο εγγύς μέλλον. Ο Δήμος θα τοποθετήσει μόνον τους υδρομετρητές (ρολόγια). Η σύνδεση των παροχών και τυχόν αλλαγή τους θα γίνει με φροντίδα και δαπάνη των ιδιοκτητών - καταναλωτών. Ο Δήμος θα εκδώσει ανακοίνωση έως πότε θα μπορεί να γίνονται οι αναγκαίες τεχνικές εργασίες για την σύνδεση στο νέο δίκτυο. Μέχρι η εφημερίδα να φτάσει στο τυπογραφείο δεν είχε υπάρξει ανακοίνωση.
Οι συγχωριανοί-χρήστες του δικτύου ύδρευσης για εξυπηρέτηση τους - αν δεν έχουν ήδη ενημερωθεί - να απευθύνονται στα τηλέφωνα του Δήμου για πληροφορίες: 27610 - 51289, 27610 - 51100 ή 2610-620562 Ηλία Μπάλτα (βραδινές ώρες).
Το τοπικό Συμβούλιο Αγαλιανής
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στις 26 Απριλίου 2008 (ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ) και ώρα 11.00 στην πλατεία του χωριού μας θα κληρωθούν 5 ποδήλατα σε παιδιά της Αγαλιανής ηλικίας 7 έως 12 ετών. Παρακαλούμε τους γονείς να φροντίσουν για την παρουσία των παιδιών τους. Το Δ.Σ.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σας εύχεται Χρόνια πολλά και Καλό Πάσχα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δικαστήριο για την έγκριση του καταστατικού του Αθλητικού μας ομίλου έγινε στην Κυπαρισσία τον περασμένο Φεβρουάριο. Το αθλητικό μας σωματείο είναι πλέον γεγονός.
Παρακαλούμε τους παρακάτω νέους μας, που γνωρίζουμε ότι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, αν επιθυμούν να στελεχώσουν την υπό σύσταση ποδοσφαιρική μας ομάδα, τον ΗΡΑΚΛΗ ΑΓΑΛΙΑΝΗΣ, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. Γεωργιάπουλο Σταύρο τηλ. 210 8626221, Γιαννακόπουλο Ιωάννη τηλ. 210 8954900, 3375192 για να ξεκινήσουμε τη συγκρότηση της ομάδας μας. ΠΑΝ ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Αθαν., ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓ. του Γεωρ,. ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Θεοδ., ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ του Παν., ΞΕΝΟΥΛΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ του Γεωρ., ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ του Παν., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. του Χαριλ., ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΥΛ. του Παν., ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. του Κων., ΧΑΛΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝ., ΧΑΛΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΧΑΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΟΥΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Οεοδ.
Επίσης όποιος άλλος νέος μας ασχολείται με το ποδόσφαιρο και επιθυμεί να συμμετάσχει στην ομάδα μας, τον παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας. θα είναι τιμή για τους νέους μας να είναι οι πρώτοι ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ ΑΓΑΛΙΑΝΗΣ.
Το Δ.Σ. του Π.Ε.Σ.Α.


Για επικοινωνία με την ιστοσελίδα μας: κος Γεώργιος Χάλαρης, τηλ. 6944347609,
Ηλεκτρονική διεύθυνση: agaliani.trifilias@gmail.com

Επιστροφή στη σελίδα "Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ"

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ